fbpx

VIDEÓZÁS HELYETT FILMKÉSZÍTÉS

A letisztult esztétikában hiszünk, nem készítünk közhelyes, effektekkel teletűzdelt filmeket és kerüljük a mesterkélt, túlságosan megrendezett dolgokat. Olyan filmet adunk át, amely több év múlva is élmény lesz – attól függetlenül, hogy mi lesz az uralkodó esztétikai standard.

Videós munkáink

Érzelmekkel teli, kedves és természetes filmeket készítünk. Célunk, hogy olyan különleges filmet adjunk Nektek, amely sok-sok évvel az esküvő után is mosolyt és könnycseppeket csal az arcodra.

A NAGY NAP...

Hosszú idővel az esküvői torta elfogyasztása után, az esküvői fotó és videó a legjobb módja annak, hogy visszaemlékezzetek a „Nagy Nap” legszebb pillanataira. A fotók és videók később gyönyörű emléktárggyá válnak, melyeket majd átadhattok gyermekeiteknek és unokáitoknak. Több évi tapasztalat, jól összeszokott csapat és minőségi munka, amit kínálunk

Reklámfilmek

A reklámfilm fontos eszközzé vált azoknak a vállalkozásoknak, amelyek javítani akarják ismertségüket, vagy hogy befolyásolni tudják a fogyasztók vásárlási szokásait. Az online hirdetések segíthetnek a vállalatoknak több ember elérésében. A vállalatok videókat használnak arra, hogy megmutassák a fogyasztóknak, mit kaphatnak termékeikből és szolgáltatásaikból.