wordpress alapú honlapok

A webhelyének kialakítása akár néhány perc alatt teljes mértékben irányítható.

"Minden weboldal annyit ér, amennyi bevételt generál. Ha a weboldalad nem képes a látogatóid vásárlókká alakítani, akkor kidobtad a pénzt az ablakon. Segítek ezen változtatni"
Palugyai Attila
Designer

Ajánlat kérés előtt...

I. Most tervezed az indulást? Rengetegen képesek weboldalakat készíteni, de eredményeket szállítani már kevésbé. Ha szeretnél egy olyan online megjelenést a vállalkozásodnak, ami bevételt is termel és nem csak a pénzt viszi, akkor töltsd le az ingyenes útmutatómat, amiből megtudod, hogy mik azok a lépések, amikre oda kell figyelned az indulásnál.
II. Ráférne egy átalakítás? Mennek a hirdetések, de nem hozzák a várt eredményt? Elavult a weboldalad és szeretnéd felfrissíteni? Van pár dolog amin módosítani szeretnél és ehhez kérnéd a segítségem? A weboldal egy befektetés. Segítek, hogy ez a befektetés megtérüljön és a weboldalad a megfelelő színvonalon képviselje a vállalkozásod.
III. Indulhat a hirdetés? Kezdjünk el forgalmat generálni az oldalra. Gyors eredményekért a fizetett hirdetéseket javaslom. Minden vállalkozás más és más, ezért személyreszabott javaslatokat a megfelelő hirdetési csatorna kiválasztásához csak azután tudok tenni, miután megismertem a vállalkozásod.

Vázlat és Design

Mindenben segítek, ha nincs egyéni elképzelés a desingre akkor közösen kialakítjuk!

Bemutatkozós oldalak

Feltöltés alatt…

külömböző eszközökre optimizálva

Feltöltés alatt…

További lehetőségek

Feltöltés alatt…

Akik engem választottak

Feltöltés alatt...

Feltöltés alatt…